Rekonstrukce komunikace a vybudování nových parkovacích stání v ul. Vinařická, Jirkov

Informace o projektu

Stavba řeší rekonstrukci komunikace a vybudování 10 nových parkovacích stání v ulici Vinařická v městě Jirkov a je rozdělená na dva stavební objekty SO 01 a SO 02.Předmětem SO 01 je rekonstrukce vozovky, která bude v dotčeném úseku odfrézována. V několika úsecích budou vyměněny stávající silniční obrubníky za nové. Následně bude v délce 226,5m položena nová živičná vrstva krytu. Stávající niveleta a příčný sklon komunikace zůstane zachován, vozovka bude přímo navazovat na sousední komunikace a chodníky. Dešťová voda z povrchu zpevněných ploch bude odváděna do stávajících uličních vpustí a nově osazených betonových štěrbinových žlabů. Ty budou přípojkami DN125 napojeny do stávající dešťové kanalizace. V rámci SO 02 se na severním okraji stávající komunikace mezi ulici Hornická a vjezdem do Kludského vily vybudují nová podélná parkovací stání, celkem 10, o ploše 141m2. Zpevněná plocha parkovacích stání bude ze zámkové dlažby a bude přímo navazovat na přilehlou vozovku.Stávající kabelové vedení veřejného osvětlení a vedení plynu pod parkovací plochou bude uloženo do chrániček.

Kontakt

Máte-li dotaz, týkající se této stavby, obraťte se na našeho zástupce:

Václav Vlček

ředitel závodu Severozápad

Napsat zprávu Zobrazit kompletní kontaktní údaje
Václav Vlček

Další projekty

Dálnice D3, Veselí nad Lužnicí, Bošilec

Dálnice D3 je realizována pro automobilové spojení Prahy s Jižními Čechami s dalším pokračováním jižním směrem k výjezdu na Český Krumlov, odkud bude dále pokračovat na hranice s Rakouskem rychlostní silnice R3, která se má spojit s již prováděnou rakouskou rychlostní silnicí S10 směrem ke městu...

Zobrazit detail projektu
Dálnice D3, Veselí nad Lužnicí, Bošilec

Protihlukové stěny, Praha Dolní Počernice

Stávající železobetonová protihluková stěna v délce 3,121 km přijde postupně zdemolovat a nahradit novou vyšší se soklovými železobetonovými a hliníkovými panely s pohltivostí A5. Stavba je celkově rozdělena na pět etap, přičemž první tři se týkají strany směrem do centra a čtvrtá s pátou jsou...

Zobrazit detail projektu
Protihlukové stěny, Praha Dolní Počernice

Zobrazit všechny projekty